Τρίτη, 24 Απριλίου 2018

No Tears Left To Cry

Πριν τέσσερις μέρες κυκλοφόρησε το νέο single της Ariana Grande "No Tears Left To Cry" που θα περιέχεται στο αναμενόμενο τέταρτο album της.
Και (επιτέλους) νομίζω ότι κατάλαβε και η ίδια ότι μεγάλωσε πια και άρα χρειάζεται τραγούδια που θα μπορούν να ακούγονται και αύριο και μεθαύριο. Τραγούδια "με αρχή, μέση και τέλος" όπως λέει και ένας καλός φίλος.

Το album της θα το περιμένουμε λίγο ακόμα και είμαι περίεργος να δω αν θα έχει μέσα κι άλλα τραγούδια σαν κι αυτό.

Η Ariana Grande γεννήθηκε το 1993. Τηλεοπτικά έγινε γνωστή από την νεανική σειρά Victorious (η οποία προβλήθηκε στο κανάλι Nickelodeon) και μέσω αυτής, έγινε γνωστή παγκοσμίως, υποδυόμενη την Cat Valentine έναν ρόλο που επανέλαβε στην και στη σειρά Sam & Cat.

Έχει κυκλοφορήσει μέχρι τώρα τρία albums, το "Yours Truly" του 2013, το "My Everything" του 2014 και το "Dangerous Woman" του 2016.

Είναι η μόνη καλλιτέχνης στην ιστορία του Billboard 200 που έχει καταφέρει να έχει τα πρώτα singles των τριών πρώτων album της να κάνουν ντεμπούτο κατευθείαν στο Top 10 αυτού του chart.

Στις 22 Μαϊου 2017 στην συναυλία της, στο Μάντσεστερ εκδηλώθηκε βομβιστική επίθεση σκοτώνοντας 22 πολίτες και τραυματίζοντας αρκετούς ακόμη. Την ευθύνη για την επίθεση ανέλαβε το Ισλαμικό Κράτος.

Δεν υπάρχουν σχόλια: