Πέμπτη, 23 Μαΐου 2013

ΠΟΣΟ DOORS ΕΠΑΙΞΑΝ ΤΑ ΡΑΔΙΟΦΩΝΑ ... από το e-tetRadio
Συνολικά χθες, 21 Μαϊου, μεταδόθηκαν 14 διαφορετικά τραγούδια των Doors σε 41 ραδιόφωνα της χώρας (από τα 200 μεγαλύτερα που συμμετέχουν στη μέτρηση του Media Inspector). Συγκρίνοντας με την προηγούμενη ημέρα, την 20η Μαϊου έτσι ώστε να δούμε τη διαφορά, προχθές λοιπόν, παίχτηκαν 7 διαφορετικά τραγούδια σε 12 ραδιοσταθμούς (στον Rock FM, το 1ο Πρόγραμμα, τον Rainbow 89 της Θεσσαλονίκης, τον Easy 97.2, τον Red 96.3 κ.ά.).

Ιδού ποια είναι τα τραγούδια των Doors που μεταδόθηκαν χθες (κατά σειρά, πιο ψηλά εκείνα με τα περισσότερα παιξίματα):

Break On Through (To the Other Side)
Light My Fire
Riders On The Storm
People Are Strange
Love Me Two Times
Hello, I Love You
Love Her Madly
LA Woman
Touch Me
Roadhouse Blues
Alabama Song
Stone Kitchen
Love Street
The End
Spanish Caravan


Προφανώς θα υπάρχουν και κάποια άλλα κομμάτια των Doors που θα έπαιξαν σε σταθμούς και τα οποία, πιο σπάνια αυτά, δεν υπάρχουν στον κατάλογο του Media Inspector.
Οι δύο ραδιοσταθμοί με τις περισσότερες μεταδόσεις τραγουδιών των Doors χθες ήταν το 1ο Πρόγραμμα και ο Επικοινωνία 94 (από εννιά φορές, αμφότεροι).

Αυτό που μας κάνει εντύπωση είναι που σχετικά (και καλά) ραδιόφωνα όπως ο Kiss 92.9 ή ο Galaxy 92, δεν έπαιξαν χθες Doors, ούτε ένα κομμάτι! Ραδιόφωνα στα οποία ο Jim Morrison ταιριάζει στο playlist τους, δεν λέμε για τον Sfera 102.2 ή τον Ρυθμό 94.9. Περίεργο, πραγματικά περίεργο. Eκτός κι αν επέλεξαν κάποιο άλλο τραγούδι των Doors, από τα λιγότερο γνωστά τους. Πράγμα το οποίο δεν συνηθίζουν...
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: