Σάββατο, 30 Μαρτίου 2013

«Πριν Τα Μεσάνυχτα»: Ελλάδα, ήλιος, έρωτας και Χαρούλα

Τρέιλερ «Πριν Τα Μεσάνυχτα»: Ελλάδα, ήλιος, έρωτας και Χαρούλα
Ένα από τα πλέον μακροχρόνια ερωτικά ειδύλλια που έχουν ξετυλιχτεί ποτέ στην οθόνη κάνει τον τελευταίο (;) του σταθμό στη χώρα μας. Μετά τα «Πριν το Ξημέρωμα» και «Πριν το Ηλιοβασίλεμα», ο Ίθαν Χοκ και η Ζιλί Ντελπί -παντρεμένοι με παιδιά πια- έρχονται για διακοπές στη Πελοπόννησο. Όπως θα δείτε και στο τρέιλερ το τρίτο μέρος της ανεξίτηλης κινηματογραφικής ιστορίας αγάπης που σκηνοθέτησε ο Ρίτσαρντ Λινκλέιτερ είναι πλημμυρισμένο με εικόνες και ήχους από τη χώρα μας. Σάουντρακ στο δίλεπτο κλιπ είναι το «Για Ένα Ταγκό» της Χαρούλας Αλεξίου, η οποία παρεμπιπτόντως θα εμφανίζεται από τις 3/4 για «Επτά και Μία Νύχτες» στο «Gazarte» (διαβάστε αναλυτικά την αποκλειστικής της συνέντευξή της στο «α» εδώ).

Όπως είχε γράψει και ο Χρήστος Μήτσης στην ανταπόκριση του από την περασμένη Μπερλινάλε, όπου έκανε πρεμιέρα το «Πριν Τα Μεσάνυχτα»: «οι ελληνικές καλοκαιρινές εικόνες που συνοδεύουν την ερωτική αντιπαράθεση του Τζέσι και της Σελίν στο “Πριν τα Μεσάνυχτα” δημιουργούν μια σοφή αντίστιξη ανάμεσα στο αιώνιο και το εφήμερο, στο τελευταίο φιλμ της «περιπατητικής» τριλογίας του Ρίτσαρντ Λινκλέιτερ («Πριν το Ξημέρωμα» και «Πριν το Ηλιοβασίλεμα»). Πνευματώδη, λιτά, έξυπνα σκηνοθετημένα και ερμηνευμένα με αφοπλιστική ειλικρίνεια, αυτά τα «…Μεσάνυχτα» ολοκληρώνουν(;) συγκινητικά τη διαδρομή των δυο ρομαντικών εραστών προς την… πραγματικότητα, χειροκροτήθηκαν μάλιστα όσο λίγες άλλες ταινίες σε αυτό το φεστιβάλ».

Δείτε παρακάτω το πρώτο τρέιλερ του «Πριν Τα Μεσάνυχτα», το οποίο κυκλοφορεί στις ελληνικές αίθουσες την Πέμπτη 13 Ιουνίου.Πηγή: http://www.athinorama.gr/cinema/newsroom/?edtid=24046

Δεν υπάρχουν σχόλια: