Τρίτη, 20 Οκτωβρίου 2009

Χρήσιμες Πληροφορίες

Όπως θα έχετε καταλάβει ήδη, η νέα τηλεοπτική σεζόν θα έχει ένα ιδιαίτερο ενδιαφέρον για μας, εδώ.
 
Μυρτώ Κοντοβά
Γιώτα Κοτσέτα
Δημήτρης Πάντσος
 
Είναι οι άνθρωποι των οποίων την έμπνευση θα προσπαθούμε να αποκρυπτογραφούμε, από εβδομάδα σε εβδομάδα (ή αν θέλετε καλύτερα, από επεισόδιο σε επεισόδιο). Ναι, σωστά καταλάβατε είναι οι άνθρωποι που είναι υπεύθυνοι για τη μουσική επένδυση του "Μίλα μου βρώμικα". Και επίσης σωστά καταλάβατε, ότι θα προσπαθήσουμε να κάνουμε, ότι κάναμε και με την προηγούμενη σειρά της Κοντοβά, τα "Υπέροχα Πλάσματα".
 
Και ερχόμαστε στον τίτλο του post.
  1. Τα τραγούδια θα αναρτώνται μετά υπερσυνδέσμων, όπου αυτό είναι δυνατόν  :-) Οι υπερσύνδεσμοι (τα links βρε), θα είναι προφανώς από το γνωστό και μη εξαιρετέο YouTube. "Και εγώ που θέλω να κατεβάσω τα τραγούδια αλλά είμαι εντελώς άσχετος από torrents, p2p sites και επιπλέον είμαι και νομοταγής πολίτης;" (Θα ρωτήσει ο πτωχός πλην τίμιος αναγνώστης). Και σ'αυτό σας έχουμε λύση. Κατεβάζετε από εδώ το προγραμματάκι που λέγεται Free YouTube to MP3 Converter. Κάθε φορά που θέλετε ένα από τα τραγουδάκια που ακούστηκαν στη σειρά, κάνετε Copy την διεύθυνση του YouTube και Paste στο παράθυρο του προγράμματος κι αυτό ήταν όλο. (Καλά ρε πτωχέ πλην τίμιε αναγνώστη ούτε ένα copy-paste δεν ξέρεις να κάνεις; Αντιγραφή και επικόλληση; Γκε-γκε;)
  2. Επειδή οι ανωτέρω αναφερόμενοι άνθρωποι (οι "δημιουργοί", όχι οι πτωχοί πλην τίμιοι αναγνώστες) έχουν ένα θεματάκι με τις διασκευές (και καλά κάνουν, διότι συνήθως διαλέγουν ενδιαφέρουσες διασκευές) αλλά και επειδή ταυτόχρονα είναι αδύνατον κανείς να ψάχνει να βρει, ποια συγκεκριμένη διασκευή ακούστηκε σε κάθε επεισόδιο, έχετε υπόψιν σας και την παρακάτω ηλεκτρονική διεύθυνση  http://www.coversproject.com/  η οποία (θεωρητικά) σας δίνει όλες (ή εν πάσει περιπτώσει, τις πιο γνωστές) διασκευές που έχουν γίνει στο κομμάτι που θα πληκτολογήσετε στην αρχική σελίδα του εν λόγω site.
Αυτά προς το παρόν.
 
ΥΓ. Δεν ξέρω τι μ'επιασε με την (λέμε τώρα) καθαρεύουσα. Θα το κοιτάξω.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: