Πέμπτη, 15 Οκτωβρίου 2009

Μίλα μου βρώμικα


Σήμερα προβάλλεται το πρώτο επεισόδιο της νέας σειράς του Mega "Μίλα μου βρώμικα".
Το σενάριο είναι της Μυρτώς Κοντοβά και η σκηνοθεσία της Μυρτώς Κοντοβά και του Βασίλη Κεχαγιά. 
Οι αναγνώστες του blog θα θυμούνται πόσο στηρίξαμε την προηγούμενη δουλειά της Κοντοβά (κυρίως για την υπέροχη μουσική επένδυση της), τα "Υπέροχα Πλάσματα". Δεν ξέρω, αν θα προσπαθήσω να κάνω ότι έκανα με τα "Υπέροχα Πλάσματα" και με το νέο σήριαλ. Αυτό, φυσικά θα εξαρτηθεί από το soundtrack αλλά και από την γενικότερη εντύπωση που θα προκαλέσει η προβολή του. 
Η περιγραφή και οι ηθοποιοί του "Μίλα μου βρώμικα" ακολουθούν (από το site του Mega):
Μίλα μου ΒρώμικαΗ ιστορία μιας παρέας που όταν οργανωθεί, θα τραντάξει την Αθήνα. Η ιστορία του Τριαντάφυλλου και της Αστερόπης που όταν ερωτευτούν, θα γεράσουν μαζί. Η ιστορία ενός μπαρ που, όταν ανοίξει, θα γράψει ιστορία. Η μόνη λεπτομέρεια είναι ότι το μπαρ δε λέει ν’ ανοίξει, η Αστερόπη δε λέει να «δει» τον Τριαντάφυλλο και η παρέα δε λέει να οργανωθεί.

Ένα παλιό καφενείο στα όρια Γκαζιού-Μεταξουργείου, ενώνει οχτώ διαφορετικούς ανθρώπους με οχτώ διαφορετικά χαρίσματα που δόθηκαν απ’ το Θεό κι επιστρατεύονται όπου και όταν (δεν;) χρειάζεται. Ο ταλαντούχος και τεμπέλης Τριαντάφυλλος, η Αστερόπη που διαβάζει τις βρώμικες σκέψεις των αντρών, ο Σωτήρης που ονειρεύεται να κάνει την Αθήνα Μανχάταν, η pinup Ρίτα, ο κοσμικός γόης Νίκος Στεφάνου, η χασάπισσα Λίλη με τον εφευρέτη Παντελάκη της και η Τέρη που γουστάρει τα κορίτσια, συσπειρώνονται και πέφτουν με τα μούτρα στη δουλειά. Στόχος τους, να ανοίξουν το πιο σούπερ, «χειροποίητο» μπαρ του κόσμου σε μια εποχή κρίσης που κανείς δεν έχει λεφτά και που ο κόσμος ζει βλέποντας τηλεόραση.

Το βέβαιο είναι ότι μέσα εκεί θα συναντηθούν η μαγεία με την πραγματικότητα, η αλήθεια με το παραμύθι, ο κυνισμός με την τρυφερότητα, το rock ’n’ roll με την όπερα, η ζωή της πόλης με την «μέσα» ζωή των ανθρώπων.


ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ
Πρωταγωνιστούν:
Γεράσιμος Γεννατάς, Μαρία Κωνσταντάκη, Δημήτρης Αγαρτζίδης, Γιάννης Σπαλιάρας, Κλέλια Ρένεση, Μάρα Μπαρόλα, Γιώργος Κοψιδάς, Βασιλική Κακοσαίου

--------------------------------------------------------------------------
Για όλα τα υπόλοιπα θα έχουμε χρόνο (ως το τέλος της τηλεοπτικής σεζόν) να τα ξαναπούμε.


Όσοι θέλετε περισσότερες πληροφορίες για το "Μίλα μου βρώμικα" μπορείτε να πάτε στην σελίδα που έχει φτιάξει γι'αυτό, το Mega.


Update: Δείτε και το post από το καλό blog AthensVille

2 σχόλια:

kidat είπε...

Από μια ματιά στο πρώτο επεισόδειο, φαίνεται υποσχόμενο, όπως και η μουσική.
Ήδη ψάχνω ποια είναι η διασκευή του Bang bang που ακούστηκε στους τίτλους του τέλους.
Την μουσική επιμέλεια κάνουν οι ίδοι που έκανα και στα Υπέροχα πλάσματα οπότε κι αυτή είναι υποσχόμενη :)
ΚΙα μιλώντας για Υπέροχα πλάσματα...Παρ όλο που έχει περάεει τόσος καιρός ακόμα ψάχνω τη διασκευή από 'Holding oout for a hero' που ακούγεται καπου στο 18ο λεπτό του πρώτου επεισοδίου. Μήπως την έχει ανακαλύψει κανένας?

lsim είπε...

Υπάρχει ένα site στο
http://www.coversproject.com
το οποίο υποτίθεται ότι σου δείχνει όλες τις διασκευές που έχουν γίνει σε κάποιο κομμάτι. Το έτρεξα για το συγκεκριμένο που ρωτάς και τα αποτελέσματα είναι τα παρακάτω:

Song Results

The Bonnie Tyler song "Holding Out for a Hero" was covered by Frou Frou

The Bonnie Tyler song "Holding Out for a Hero" was covered by Jennifer Saunders

The Bonnie Tyler song "Holding Out for a Hero" was covered by Emery

Ψάξε αυτές τις τρεις διασκευές μήπως είναι κάποια αυτή που ψάχνεις. Ελπίζω να βοήθησα ....