Παρασκευή, 10 Ιουλίου 2009

Κρατική Ορχήστρα Θεσσαλονίκης + Kee Marcello @ Θέατρο Γης, Θεσσαλονίκη, 09/07/2009

Ωραία ήταν χθες στο Θέατρο Γης.
Είχα πάει και πέρισυ στη συναυλία της Κρατικής Ορχήστρας Θεσσαλονίκης με την Alannah Myles (το περσινό post βρίσκεται εδώ) και μου είχε αρέσει, οπότε δήλωσα και φέτος παρών.
Φέτος, η ΚΟΘ κάλεσε τον Kee Marcello. Ο Kee Marcello είναι ο πρώην κιθαρίστας των Europe, ο οποίος πλέον κάνει σόλο καριέρα.
Το πρόγραμμα ήταν αρκετά ενδιαφέρον, ακούστηκαν διασκευές γνωστών κομματιών (Bohemian Rhapsody, Pinball Wizard, A Whiter Shade of Pale, Stairway to Heaven, Another Brick in the Wall, Smoke on the Water) και φυσικά το The Final Countown των Europe. Διευθυντής ορχήστρας ήταν ο Alexander Frey, ο οποίος μάλλον έκλεψε την παράσταση.
Αξίζουν πραγματικά συγχαρητήρια στην ΚΟΘ για την προσπάθεια που κάνει να προσελκύσει και ένα διαφορετικό κοινό. Και του χρόνου, ακόμη καλύτερα.


ΥΓ. Λογικά, δεν θα υπάρξει νέο post μέχρι τον Σεπτέμβριο μια και από σήμερα αρχίζει η ετήσια αποτοξίνωση μου από πληκτρολόγια και οθόνες (κοινώς, παίρνω άδεια). Σας εύχομαι λοιπόν, καλό καλοκαίρι, καλές βουτιές (σε καθαρές θάλασσες) και πολλές (και καλές) συναυλίες. Ραντεβού τον Σεπτέμβρη (δεν μπορούσα να μην το γράψω!)

Δεν υπάρχουν σχόλια: