Πέμπτη, 4 Οκτωβρίου 2007

Υπέροχα Πλάσματα

Δεν ξέρω πως σας φάνηκαν οι νέες σειρές των καναλιών για τη φετινή σεζόν. Προσωπικά πιστεύω πως η σειρά που θα κλέψει την παράσταση είναι τα "Υπέροχα Πλάσματα". Προβάλλεται κάθε Τρίτη βράδυ στον ALPHA. Σεναριογράφος της σειράς είναι η (στιχουργός και άλλα πολλά) Μυρτώ Κοντοβά που γράφει και στην free-press εφημερίδα Athens Voice. Τη στήλη της "Μίλα μου βρώμικα" μπορείτε να διαβάσετε εδώ. Ένα επιπλέον στοιχείο που μου άρεσε στη σειρά είναι ότι έχει αρκετή και καλή μουσική (τουλάχιστον στα δυο πρώτα επεισόδια που προβλήθηκαν μέχρι τώρα).

Αντιγράφω από το site του ALPHA τις βασικές πληροφορίες για τη σειρά:

Υπέροχα Πλάσματα
Ιστορίες (για αγρίους) στο κέντρο της πόλης. Γκάζι, Αιόλου, Κολωνάκι, Σύνταγμα, Πετράλωνα, Ακαδημίας.
Τα Υπέροχα Πλάσματα έχουν περάσει την εφηβεία τους στα 80’ς και αυτό οπωσδήποτε τους έχει αφήσει μερικά κουσούρια.
Έχουν πιει καφέδες στο
Zonars και στο Dolce, έχουν χορέψει στο παλιό «Άτομο», έχουν μεθύσει παντού, πάνε θερινό σινεμά, συναυλίες και μπουζούκια, διαβάζουν βιβλία αλλά και life style περιοδικά.
Τα Υπέροχα Πλάσματα είναι 35 χρόνων, δουλεύουν πολύ, καμιά φορά
τους πιάνει ο φόβος ότι θα γεράσουν μόνοι τους και θα τους βρουν τάβλα, μετά από μέρες. Αγαπιούνται βαθιά και φροντίζουν ο ένας τον άλλο.
Τα Υπέροχα Πλάσματα είναι... τρεις φίλοι-οικογένεια: το Μητσάκι, ο Μπίλι και η Έλη (από το Νεφέλη) αλλά και οι άνθρωποι γύρω τους: η θεία Καραμέλα, η Σκύλα Στεφανία, ο Ηλίας Χ, ο Άρης Φ και πολλοί άλλοι που έρχονται για να φύγουν ή για να μείνουν...

Διάρκεια: 45'
Eίδος:
Νεανική Κωμωδία
Ηθοποιοί: Μυρτώ Αλικάκη, Γιώργος Πυρπασόπουλος, Φαίδρα Δρούκα, Θέμις Μπαζάκα, Βλαδίμηρος Κυριακίδης, Μιχάλης Μαρίνος, Ελένη Ανουσάκη
Σκηνοθεσία: Κατερίνα Φιλιώτου
Σενάριο: Μυρτώ Κοντοβά
Παραγωγή: Studio ATA

Δεν υπάρχουν σχόλια: