Τετάρτη, 23 Μαΐου 2007

Μέρες Βινυλίου

Αυτός είναι ο τίτλος μιας ραδιοφωνικής εκπομπής που έκανα πριν 12 περίπου χρόνια στο ραδιόφωνο της Καβάλας. Συγκεκριμένα τη σεζόν 1995-1996 στον Ρυθμό 102 FM και τη σεζόν 1996-1997 στον Ακρόαμα 97,5 FM (και οι δύο σταθμοί έχουν κλείσει πλέον).
Στη συνέχεια πήγα φαντάρος και η ενασχόληση μου με το ραδιόφωνο έληξε άδοξα. Δεν σταμάτησε όμως η αγάπη μου για την καλή μουσική. Έτσι, αποφάσισα να γράφω εδώ κάποια πράγματα για αγαπημένα μου τραγούδια, συγκροτήματα καθώς και κάποιες σκόρπιες σκέψεις μου γύρω από την καθημερινότητα μας. Το περιεχόμενο του blog θα διαμορφωθεί με τον καιρό.

Καλή αρχή.

1 σχόλιο:

mygreek.fm είπε...

Γεια σας,

Εκπροσωπούμε έναν νέο ιστότοπο αφιερωμένο στην ελληνική μουσική (www.mygreek.fm).

Κάναμε μια προσπάθεια να παρουσιαστεί σ΄έναν άνετο και ελκυστικό χώρο μια ολοκληρωμένη μουσική συλλογή, συμπεριλαμβάνοντας σχεδόν όλους τους έλληνες καλλιτέχνες και προσφέροντας όλες τις απαραίτητες πληροφορίες για αυτούς. Η ιστοσελίδα είναι προσαρμοσμένη στην εύκολη και γρήγορη προσθήκη μουσικής, διάφορων εκδηλώσεων (events) και blogs και είναι αρκετά απολαυστική αν θέλει κάποιος απλά να ακούσει μουσική ή να δει τα βίντεο.

Εκτός απ’αυτό η μεγάλη έκπληξη για τους χρήστες παριστάνει το γεγονός ότι οι αγαπημένοι τους τραγουδιστές μπορούν να εγγραφούν στην ιστοσελίδα, προσθέτοντας τη μουσική τους, περιγράφοντάς τη καθημερινή τους ζωή και επικοινωνώντας με τους θαυμαστές τους.

Ο τελικός μας στόχος είναι δημιουργία μιας ιστοσελίδας η οποία θα μπορούσε να καλύπτει πλήρως τις ανάγκες των θαυμαστών της ελληνικής μουσικής και να τους προσφέρει μια ολοκληρωμένη και χαριτωμένη διευκόλυνση της ζωής. Αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει κάτι παρόμοιο στο διαδίκτυο, που θα έμοιαζε με τη μεγάλη ηλεκτρονική εγκυκλοπαίδεια από την αρχή μέχρι σήμερα και χρειαζόμαστε την βοήθειά σας για να την κάνουμε μοναδική.

Εάν σας αρέσει να συνθέτετε εμπνευσμένα κείμενα και ενδιαφέροντα άρθρα για τον χώρο και την θεματολογία της ελληνικής μουσικής τότε μπορείτε να εφαρμόσετε τις δυνατότητες σας στο δικό μας διαδικτυακό χώρο, στον τομέα των blogs. Θα σας παρέχουμε VIP λογαριασμό και απεριόριστη πρόσβαση στο μουσικό περιεχόμενο της ιστοσελίδας μας, σε αντάλλαγμα το ταλέντο σας και την αγάπη που διαθέτετε για την μουσική. Σε περίπτωση που έχετε δικές σας προτάσεις σχετικά με αυτή την ενασχόληση, ευχαρίστως θα τις ακούσουμε.

Σας ευχαριστούμε για την προσοχή σας και ελπίζουμε να σας κινήσαμε το ενδιαφέρον. Για τυχόν διευκρινήσεις μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας (info@mygreek.fm).